Dostupni linkovi

Lider naprednjaka sutra napušta bolnicu


Lider opozicione Srpske napredne stranke /SNS/ Tomislav Nikolić namjerava da sutra napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, rekao je član ljekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju Ljubomir Ilić.

"Nikolić će po svojoj želji, zbog iznurenosti i malaksalosti, ostati u bolnici do sutra ujutro, kada misli da napusti Kliničko-bolnički centar, ukoliko ne bude komplikacija i provede najveći naš praznik sa svojom familijom", rekao je Ilić novinarima.

On je dodao da je Nikolićevo zdravstveno stanje dobro, da je štrajk žeđu potpuno saniran i da unosi dovoljno tečnosti, tako da nema daljih indikacija za hospitalizacijom.

Ilić je rekao da Nikolić nastavlja štrajk glađu, koji ga za sada životno ne ugrožava, ali da bi prve posljedice mogle da se manifestuju za nedjelju dana, napominjući da bi za mjesec dana, ukoliko nastavi štrajk glađu, lider SNS-a mogao biti i životno ugrožen.

Sa skupa kod privatne bolnice u Novom Beogradu, u kojoj leži lider Srpske napredne stranke, sinoć je oko dvije hiljade pristalica naprednjaka pozvalo Tomislava Nikolića da prekine štrajk glađu.
XS
SM
MD
LG