Dostupni linkovi

PODGORICA


Ministar obrane državne zajednice Srbija i Crna Gora (SCG) Prvoslav Davinić potvrdio je da je iz Crne Gore izmješten dio naoružanja, kao i da se broj vojnika u manjoj članici smanjuje. On je pojasnio da se na platnom spisku Ministarstva obrane nalazi između šest i šest i po tisuća lica, među kojima je dosta i civila.

SINJ/OTOK
Ploča s natpisom "Svim ustašama", istovjetna onoj koja je tijekom dana maknuta, ponovno je oko 14 sati postavljena na istom mjestu u Otoku u općini Otok Dalmatinski pokraj Sinja, potvrdjeno je u splitkso dalmatinskoj policijskoj upravi. Pokraj ploče postavljena je i tabla s natpisom "Pazi minirano".
Zbog, kako je rekao policijski službenik, određenog otpora, 50-ak mještana okupljenih na tom mjestu, policija je odlučila ploču ostaviti kako ne bi izazvala reakciju okupljenih. U policijskoj postaji u Sinju doznaje se da će ploča biti uklonjena sutra. Iz Otoka je porijeklom bivši general HV Mirko Norac pravomoćno osudjen za ratne zločine počinjene nad srpskim civilima u Gospiću 1991.
XS
SM
MD
LG