Dostupni linkovi

Ja uživam, a vi?


"Zdravo Beograde! Hvala Vam lepo, presrećni smo što smo ovde. Srećno smo stigli," rekao je Džeger na početku. Džeger je na srpskom pozdravio i goste iz Makedonije, Rumunije, Bugarske i Hrvatske. Kada je počeo da šeta po produžetku bine dugom 65 metara, frontmen Stonsa se okrenuo ka publici i rekao: "Ja uživam, a vi?"

Repertoar na beogradskom koncertu uglavnom su činili hitovi Stonsa iz šezdesetih i sedamdesetih godina poput "(I Can't Get No) Satisfaction", "Midnight Rambler”, “Jumping Jack Flash”, “Honky Tonk Women”, “Simpathy for the Devil”, “Miss You”, “Heartbreaker” i druge pesme. Sve vreme nastupa, Džeger je po bini skakao kao da nije duboko zašao u sedmu deceniju života, a boje bine su se menjale od ljubičaste, plave, zelene do žute. Negde na polovini koncerta, Džeger je napustio binu, a gitarista Stonsa Kit Ričards je otpevao dve pesme.

Aplauzi publike odzvanjali su beogradskim "Ušćem" posle svake pesme, a po jednodušnom mišljenju prisutnih fanova, koncert je prevazišao i najoptimističnija očekivanja.

Za zagrevanje pred nastup britanskih legendi bili su zaduženi britanski sastav "Di anser"(The Answer) i domaći rok end rol bend "Električni orgazam".

Organizacija koncerta bila je odlična, a uoči početka spektakla velike strelice usmeravale su posetioce na ulaze. Obezbeđenje je bilo ozbiljno, ali ne i neprijatno, što je često bio slučaj na sličnim manifestacijama u Srbiji.
XS
SM
MD
LG