Dostupni linkovi

STOKHOLM


Pripadnica ssvedske vojske osumnjiccena je da je odavala poverljive informacije o mirovnim operacijama NATO na Kosovo srpskom mladichu,navodno sspijunu, s kojim se zabavljala, saopsstila je danas ssvedska vojska.
ZZena oficir ssvedske vojske, cciji identitet nije saopssten, navodno je slala elektronsku posstu sa informacijama o Kforu Srbinu koji je radio kao prevodilac za UN na Kosovu, navodi se u saopsstenju ssvedske vojske.

SARAJEVO
Novoimenovani visoki predstavnik za BiH Miroslav Lajčak nije isključio mogućnost posezanja za "Bonskim ovlascenjima". "Nemam nameru reći da neću koristiti neka ovlaštenja. Ona su mi i data da bi ih koristio, ako to bude potrebno", izjavio je Lajčak za "Dnevni avaz".
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG