Dostupni linkovi

BEOGRAD


Prvooptuženi za ubistvo Zorana Djindjića, Milorad Ulemek Legija naveo je danas u završnoj reči da nema nikakve veze bilo s organizacijom ili ubistvom bivšeg premijera Srbije.
"Nisam imao nijedan razlog da naudim premijeru jer sam s njim bio u prijateljskim odnosima uz obostrano poštovanje", naveo je Ulemek pred Specijalnim sudom u Beogradu.
On je kazao kako se ovaj slučaj mora uporediti s atentatom na američkog predsednika J.F.Kenedija, gde istina nije dokazana ni nakon 44 godine.
"Svi koji danas veruju da je Li Osvald (Lee Oswald) ubio Kenedija poverovaće i da je Zvezdan Jovanović ubio Djindjića", kazao je Ulemek.
On se jutros u sudnici pojavio u sakou ispod kojeg je imao majicu sa slikom vuka razjapljenih cceljusti - grb rasformirane
jedinice "crvene beretke" cciji su pripadnici pravosnazzno osudjeni za ubistvo Ivana Stambolicha i optuzzeni za ubistvo Djindjicha
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG