Dostupni linkovi

BEOGRAD


Advokat Nenad Vukasovich, branilac Zvezdana Jovanovicha, izjavio u Specijalnom sudu da su premijera Zorana Djindjicha ubili mochnici iz inostranstva, nakon ssto je sa njima dossao u sukob.
Advokat je u zavrssnoj recci poruccio sudskom vechu da osudi Zvezdana Jovanovicha ako nadje ijedan dokaz da je pucao na premijera.
On je takodje naveo da je trebalo istrazziti "moguch doprinos zzrtve izvrssenom kriviccnom delu" jer je, prema njegovim reccima, iza "revolucije 5. oktobra stalo inostranstvo koje je nastavilo da pruzza pomoch Djindjichu i Demokratskoj stranci i nakon tih promena".
Sutra sa zavrssnim reccima nastavljaju ostali advokati optuzzenih, dok bi nakon njih, u petak, 27. aprila zavrssne recci mogli da daju i optuzzeni.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG