Dostupni linkovi

BEOGRAD


Organizacija za medije jugoistoccne Evrope (SEEMO) danas je najosstrije osudila bombasski napad na novinara nedeljnika "Vreme" Dejana Anastasijevicha.
Aktivisti Liberalno demokratske partije (LDP) blokirali su danas na pet minuta saobrachaj na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Milossa u Beogradu, u znak protesta zbog bombasskog napad na novinara nedeljnika "Vreme" Dejana
Anastasijevicha.
Predsednik LDP CCedomir Jovanovich je pred oko 200 okupljenih aktivista, simpatizera te partije i gradjana rekao da je napad na Dejana Anastasijevicha i njegovu porodicu napad na zzivot u Srbiji.
U nochi izmedju petka i subote nepoznate osobe pokussale su da ubiju novinara Dejana Anastasijevicha podmetnuvssi dve bombe na sims prozora stana u kojem zzivi sa porodicom u beogradskom naselju Vraccar. U eksploziji nije bilo povredjenih.
Policija intenzivno traga za pocciniocima.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG