Dostupni linkovi

BEOGRAD


SSef delegacije Evropske komisije u Srbiji ZZozep Ljoveras ukazao je danas na vazznost ssto skorijeg formiranja nove vlade Srbije za nastavak procesa evropske integracije.
U medjuvremenu, kabineti predsednika i premijera Srbije Borisa Tadicha i Vojislava Kosstunice izneli su danas opreccne informacije da li je postignut dogovor da Kosstunica bude predsednik nove republiccke vlade.
Dok Kosstunicini saradnici isticu da je takav dogovor postignut, izvor iz Kabineta predsednika Republike negirao je da je uopste bilo sastanka dvojice lidera.
Vecina beogradskih listova pise u petak da su se Demokratska stranka (DS) i Demokratska stranka Srbije (DSS) dogovorile da premijer bude Vojislav Kosstunica, ssto che biti ozvanicceno za desetak dana.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG