Dostupni linkovi

BEOGRAD


Demokratska stranka (DS) i Demokratska stranka Srbije (DSS) postigle su dogovor da mandatar nove vlade bude lider DSS-a Vojislav Kosstunica, ssto che biti i ozvanicceno za desetak dana, pissu danas beogradski dnevni listovi.
"Blic" pisse da che lider DSS-a biti mandatar, ukoliko DS, uz ministarstva sile, bude imao jasnu vechinu ministarstava, bar dva visse od zbira ministarstava koja bi pripala DSS-NS i G17 plus, i da je to susstina pregovora koje su u ccetvrtak vodili predsednici DS i DSS, Boris Tadich i Vojislav Kosstunica.
Taj list iz izvora bliskih pregovaraccima saznaje da takav predlog nije naissao na odobravanje Kosstunice u delu koji se ticce jasne vechine, ali da je na sastanku Tadicha i Kosstunice dogovoreno da se pregovori nastave za vikend.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG