Dostupni linkovi

BEOGRAD


Šef UNMIK-a Joakim Riker (Joachim Ruecker) je izjavio da ima poverenje u Savet bezbednosti i da veruje da je međunarodna zajednica sposobna i voljna da pitanje političkog statusa Kosova dovede do kraja na osnovu plana Martija Ahtisarija.
Šef UNIMK-a tvrdi da " nema nikakvih saznanja o obuci albanskih terorista za napade na Srbe, KFOR ili UNMIK", naglašavajući da predstavnici medjunarodne zajednice "neće tolerisati nasilje".
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG