Dostupni linkovi

BEOGRAD


Američki ambasador u Beogradu Majkl Polt (Michael Polt) o statusu Kosova rekao je za Radio Slobodna Evropa status Kosova biti resen.
"Bice, po mom misljenju, resen definitivno. Ne mislim da ce to biti status privremenog karaktera. Bice to veoma jasna, veoma nedvosmislena odluka na kojoj ce Kosovo graditi buducnost", kazao je ambasador Polt.
Razgovor sa Američkim ambasadorom možete cuti u subotnjem ponoćnom programu Radija Slobodna Evropa, a mogu ga videti i gledaoci STUDIJA B u subotu u 20. casova
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG