Dostupni linkovi

SPLIT


Prvoosumnjičeni za organiziranje skupine za prodaju droge na otoku Korčuli, Jakša Cvitanović - Cvik, uhićen je, izvjestio je jutros načelnik Ureda načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić. Prema neslužbenim informacijama, Cvitanović je uhićen jučer u splitskom središtu. Prošle godine bio je uhićen na Korčuli, ali je
pobjegao policajcima koji su ga privodili i od tada je bio nedostupan, a za njim je bila raspisana tjeralica.

SARAJEVO
Predsjedništvo BiH na današnjoj bi sjednici trebalo ozvaničiti status Misije BiH pri NATO-u u okviru aktivnosti po prijemu u program Partnerstvo za mir.
Predviđeno je i razmatranje Izvještaja o sudjelovanju Oružanih snaga, policijskih i državnih službenika BiH u operacijama podrške miru, kao i Izvještaja o radu Komisije za imovinske zahtjeve raseljenih i izbjeglih lica BiH za prošlu godinu.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG