Dostupni linkovi

SKOPLJE / PODGORICA / BEOGRAD


Makedonska policija saopštila je danas da je juče zaplijenjenih 400 kilograma kokaina, na graničnom prijelazu Blace, bilo skriveno u kantama boje u jednom kamionu koji je došao s Kosova. Droga vrijedna 40 miliona Eura potiče iz Venecuele, utovarena je u kamion u crnogorskoj luci Bar, a odredište je vjerovatno bila Grčka, saopštili su makedonski izvori sigurnosti.
Jedan državljanin Makedonije je uhapšen, a portparol makedonske policije Ivo Kotevski je saopštio da su u krijumčarenje uključeni i državljani Srbije i Grčke.
Policija Crne Gore je saopštila da "nije imala operativnih saznanja o krijumčarenju kokaina" pa samim tim ni zakonski osnov za kontrolu sadržaja kontejnera.
Carina Srbije je saopštila da je na putnom graničnom prijelazu s Hrvatskom Batrovci / Bajakovo zaplijenila gotovo 8 kilograma heroina koji je prenosila jedna Albanka državljanka Makedonije i Švicarske.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

XS
SM
MD
LG