Dostupni linkovi

BEOGRAD


Sudjenje optuženima za pomaganje haškom beguncu Ratku Mladiću krenulo je danas od početka zbog promene jednog od članova sudskog veća. Optuženi su se ponovo izjasnili o optužnici i naveli da ostaju pri provobitnom iskazu. Svi okrivljeni, bivši oficiri Vojske Jugoslavije: Jovo Djogo, Marko Lugonja, Stanko Ristić i Ratko Vučetić, kao i Saša Badnjar, Ljiljana Vasković, Tatjana i Bojan Vasković, Borislav Ivanović, Predrag Ristić i Blagoje Govedarica, brane se sa slobode.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG