Dostupni linkovi

KABUL


Britanski premijer Toni Bler (Tony Blair) izjavio je tokom posete Avganistanu da se u ovoj zemlji vodi bitka za bezbednost sveta u 21. veku i da cce njegova vlada podrzzavati Avganistan sve dok to bude neophodno.
U Avganistanu je rasporedjeno 5 hiljada britanskih vojnika. Medjunarodne i avganistanske snage suoccavaju se sa do sada najjaccim otporom talibana koji su zbaceni sa vlasti 2001. godine nakon teroristickih napada na SAD 11. septembra.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG