Dostupni linkovi

ZAGREB


Predsednik Vojnog odbora NATO-a general Rejmond Henolt (Raymond Henault) izjavio je istovremeno u ?etvrtak u Zagrebu da je impresioniran napretkom u reformama hrvatskih oružanih snaga i pretpostavio da ?e na predstoje?em summitu Saveza u Rigi Hrvatska dobiti snažnu potporu za ulazak u njegovo ?lanstvo.
U medjuvremenu, prema istrazzivanju koje je danas objavio zagrebaccki "Jutarnji list" svega 35 odsto gradjana Hrvatske podrzzava ulazak u NATO, dok se 47 procenata protivi.
  • 16x9 Image

    Sabina Čabaravdić

    Rođena u prošlom stoljeću. Sasvim slučajno, umjesto pravo završila novinarstvo, već sa 17 se zaljubila u radio i ostala radijski novinar, usprkos izazovima i ponudama s TV-a. Najprije Radio Sarajevo, a potom Radio Slobodna Evropa, koji se 31. januara 1994. godine prvi put oglasio upravo njenim glasom.

  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG