Dostupni linkovi

PODGORICA


Uprava kriminalističke policije i Centar bezbjednosti Podgorica dostavili su tužitelju u Podgorici novu krivičnu prijavu protiv predsjednika "Montenegro Airlinesa" Zorana Đurišića zbog sumnje da je u poslu sa Libijom oštetio državni budžet i ovu aviokompaniju za nešto više od 800 tisuća eura, pišu podgoričke novine.

JERUZALEM
Glavni tajnik UN Kofi Annan izjavio je da se nada da će Izrael povući svoje snage iz južnog Libanona kada se u tom području rasporedi 5 000 UN-ovih vojnika. Ponovno je pozvao na bezuvjetno oslobađanje dvojice vojnika čija je otmica bila povod 34 dnevnom ratu izmedju Izraela i Hezbollaha.
Izraelski premijer Ehud Olmert je nakon razgovora sa Annanom kazao kako se nada da će dogovor o primirju biti početak novih odnosa sa Libanonom.
  • 16x9 Image

    Mirjana Rakela

    Od 1995. godine stalni je član redakcije na RSE u Pragu, a pored tema iz Hrvatske, bavi se i širim prostorom Balkana. Dobitnica novinarske nagrade 'Lorenzo Natali'  2008. koje dodjeljuje Evropska komisija u saradnji sa Reporterima bez granica i Svjetskim udruženjem novinara. 

XS
SM
MD
LG