Dostupni linkovi

BEOGRAD


Vlada Srbije ima ccvrstu politiccku volju da se zavrssi saradnja sa Hasskiom tribunalom, rekao je danas ssef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Srdjan Djurich.
"SSto se ticce Srbije, strvar je visse nego jasna. Ratko Mladich i ostali optuzzeni za ratne zloccine moraju u Hag", kazao je Djurich agenciji Beta. Djurich je, medjutim, dodao da zabrinjava ssto je izostala odluccna
akcija da se "Atif Dudakovich i ostali osumnjicceni za ratne zloccine privedu pravdi, iako je ceo svet mogao da vidi njihove zloccine"
On je istakao da "pravda ne mozze da bude jednooka", dodajucci da se "mozze samo zamisliti kakve bi reakcije bile" da je Vlada Srbije, "umesto energiccnog hapssenja 'SSkorpiona' davala ciniccna i isprazna objassnjenja".
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG