Dostupni linkovi

PODGORICA


Cetvorica lidera bloka za Drzavnu zajednicu zatrazili su proveru preliminarnih rezultata referenduma u Crnoj Gori i ponovno brojanje glasackih listica na svim izbornim mestima. Predrag Bulatovic, Predrag Popovic, Andrija Mandic i Ranko Kadic saopsstili su nakon razgovora sa specijalnim evropskim izaslanikom za crnogorski referendum Miroslavom Lajcakom da je razlog za ovakav potez zjava predsednika Republicke referendumske komisije (RRK) Frantiseka Lipke da ima jos 25 hiljada neprebrojanih listica, i narocito da ta cinjenica ne moze bitno uticati na krajnji rezultat.
Iz bloka za zajednicku drzavu takode zahtevaju da bude izvrsena provera novoupisanih u biracke spiskove, koji imaju prebivaliste u inostranstvu, i utvrdi da li medju njima ima onih sa statusom azilanata.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG