Dostupni linkovi

BEOGRAD


Marko Milossevich, sin preminulog Slobodana Milossevicha, izjavio je danas da najblizzi cclanovi porodice nisu prisustvovali sahrani njegovog oca zato ssto nisu uspeli da se usaglase sa Beogradom oko bezbednosti njegove majke Mirjane Markovich. "Possto nisu bile postignute garancije na svim nivoima koje su potrebne, koje nisu potvrdjene od jednog dela vlasti u Srbiji, ja nisam zzeleo da se ona tu pojavi i apsolutno sam bio protiv da dolazi, ma koliko to bilo tragiccno i bolno za nju i svakoga od nas", rekao je Marko Milossevich je za televiziju BK.
Marko Milossevich je ocenio da je sahrana njegovog oca bila "narodna sahrana narodnog vodje". "Sahrana je izgledala onako kako je trebalo da izgleda, to nije bila ni politiccka ni drzzavna sahrana, to nije bio ni politiccki miting.
To je bila narodna sahrana, narodnog vodje i sahranjen je onako kako on zasluzzuje, kako zasluzzuju svi gradjani Srbije koji ga podrzzavaju. Sahranjen je onako kako je zzeleo, u Pozzrevcu, ispod svoje lipe", rekao je Marko Milossevich.
Slobodan Milossevich, koji je preminuo 11. marta u prtivorskoj jedinici Hasskog tribunala, sahranjen je jucce u dvorisstu porodiccne kuche u Pozzarvecu.
XS
SM
MD
LG