Dostupni linkovi

BEOGRAD


Srpska radikalna stranka zatražila je da članovi porodice Milošević budu abolirani kako bi mogli da se vrate u Srbiju i prisustvuju sahrani.
Srpska radikalna stranka smatra da smrt Slobodana Miloševića "otvara pitanje ostalih tragičnih smrti u Sheveningenu kao i pitanje saradnje sa Tribunalom po svaku cenu, na čemu insistiraju predsednici Vlade i Srbije. Srpska radikalna stranka zahteva od Borisa Tadića da odmah omogući porodici Milošević da može da dođe u zemlju i da obavi sahranu, kako to priliči nekadašnjem predsedniku Jugoslavije", stoji u saopštenju Srpske radikalne stranke.
Mirjana Marković, supruga Slobodana Miloševića, optužena je za nezakonito posredovanje u dodeljivanju stana dadilji njenog unuka.
Marko Milošević, sin Slobodana Miloševića je bio optužen za pretnju motornom testerom članu Otpora Zoranu Milovanoviću, ali je ta optužnica povučena.
Marija Milošević, kći Slobodana Miloševića, osuđena je 2002. na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog pucnjave prilikom hapšenja njenog oca 2001.
XS
SM
MD
LG