Dostupni linkovi

BEOGRAD


Ministar odbrane SCG Zoran Stankovich ponovio je danas da je pronalazzenje i hapssenje hasskog optuzzenika Ratka Mladicha u nadlezznosti Vlade Srbije a u operativnom delu akcije uccestvuje i Vojno-bezbednosna agencija (VBA). On je rekao da oznaka tajnosti sa izvesstaja VBA o pomagaccima Mladicha neche biti skinuta dok se ne zavrssi istraga o tom sluccaju.
Stankovich je prethodno gostujucci na Radio-televizji Srbije izjavio da, prema njegovim saznanjima, hasski optuzzenik Ratko Mladich ima obezbedjenje koje ccini "uski krug ljudi", i koje se ccesto menja. On je rekao da su pripadnici drzzavnih sluzzbi koje tragaju za generalom Mladichem bile u stanovima u kojima se on nalazio, i da se ispostavilo da se krije u uslovima koji su "ispod svakog ljudskog dostojanstva".
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG