Dostupni linkovi

PODGORICA


Uprava policije Crne Gore negirala je da je bivssi ministar unutrassnjih poslova Andrija Jovichevich pozvan na informativni razgovor u policiju zbog intervjua u kojem je osstro kritikovao crnogorskog premijera Mila Djukanovicha. U saopsstenju se navodi da je Jovichevich pozvan na informativni razgovor zbog nasilja u porodici, po kriviccnoj prijavi njegove bivsse
supruge Martine Hauser. U kriviccnoj prijavi Martina Hauser je navela da je trpela stalne pretnje i psiholossku agresiju, kao i druge oblike Jovichevichevog drskog i bezobzirnog ponassanja i da je, naroccito posle gubitka ministarskog mesta, porodiccna zajednica postala nepodnossljiva.
Podgoriccki "Dan" je objavio da je Jovichevch pozvan na informativni razgovor u Centar bezbednosti Podgorica, zbog intervjua u kojem je pre dva dana izneo niz optuzzbi na raccun crnogorskog premijera Mila Djukanovicha.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG