Dostupni linkovi

BEOGRAD


Advokat politiccara i biznismena Bogoljuba Karicha Zdenko Tomanovich izjavio je Televiziji B92 da je zbog raspisane potrage za njegovim klijentom sada nemoguche da se on pojavi u ponedeljak na saslussanju u poreskoj policiji.
Ta televizija je javila i da che protiv predsednika "BK grupe" i stranke Pokret snaga Srbije naredne nedelje biti podignuta kriviccna prijava zbog utaje poreza, na osnovu koje che protiv njega biti podignuta medjunarodna poternica.
MUP Srbije je u subotu raspisao potragu za Bogoljubom Karichem zbog neodazivanja na policijski poziv.
Karich je u izjavi agenciji Beta potvrdio da se nalazi u inostranstvu i rekao da che nakon konsultacija sa svojim advokatima odlucciti da li che se u ponedeljak vratiti u Srbiju. On je u prossli ccetvrtak bio na saslussanju u Poreskoj upravi kada je zamolio da dobije tri dana da bi sakupio dokumentaciju poslovanja.
  • 16x9 Image

    Dragan Štavljanin

    Dragan Štavljanin radi za RSE od 1994. Magistrirao je na problemu balkanizacije (Prag/London), doktorirao na fenomenu "informacione mećave" – višak informacija/manjak smisla (Beograd). Autor je knjiga "Hladni mir: Kavkaz i Kosovo" i " 'Balkanizacija' Interneta i smrt novinara".

XS
SM
MD
LG