Dostupni linkovi

Tomislav Nikolić stupio u štrajk glađu


Predsjednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je danas da je stupio u štrajk glađu koji neće prekinuti dok ne budu raspisani izbori.

"Ja od jutros ne uzimam vodu i hranu", rekao je Nikolić na mitingu naprednjaka ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu i poručio okupljenima da prihvate njegovu odluku kao njegov posljednji način borbe za bolju Srbiju.

Nikolić je poručio da daje posljednju ponudu Borisu Tadiću da raspiše izbore ako se njemu nešto desi i istakao da je štrajk glađu njegov način i da Srbija zaslužuje da joj se podnese žrtva.

"Za borbu za bolju Srbiju i nudim poslednju poruku Tadiću: ako mi se nešto desi raspiši izbore za građane Srbije koji će živeti i bez mene i bez tebe", kazao je Nikolić.

On je rekao da je SNS, iako mnogo jača stranka od Demokratske stranke, ponudio sve moguće ustupke vlastima za raspisivanje vanrednih izbora, poslije dobijanja statusa kandidata Srbije za članstvo u Evropskoj uniji, ali da je od Borisa Tadića doživio samo napade i najteže optužbe da ugrožava pravni poredak zemlje.
XS
SM
MD
LG