Dostupni linkovi

Tiger Woods hospitaliziran nakon prometne nesreće


Tiger Woods (21. veljače 2021.)
Tiger Woods (21. veljače 2021.)

Poznati američki golfer Tiger Woods nalazi se u bolnici u južnoj Kaliforniji nakon što je 23. veljače pretrpio višestruke ozljede nogu u sudaru prevrtanja jednog automobila.

Vjeruje se da Woodsove ozljede nisu opasne po život, izvijestio je ESPN pozivajući se na policijske izvore.

Odjel šerifa okruga Los Angeles priopćio je da su službenici reagirali otprilike u 7:12 na mjesto prevrtanja automobila na području između Rolling Hills Estates i Rancho Palos Verdesa.

Woods je izvučen iz automobila i vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

"Tiger Woods jutros je u Kaliforniji doživio nesreću s jednim automobilom gdje je zadobio višestruke ozljede nogu. Trenutno je na operaciji i zahvaljujemo vam na vašoj privatnosti i podršci", rekao je Mark Steinberg, Woodsov agent.

Vozilo je pretrpjelo veliku štetu, rekle su vlasti. Woods je bio jedini putnik u automobilu.

Woods (45) rodom je iz Južne Kalifornije i pobjednik 15 glavnih prvenstava na PGA turnirima.

Automobil iz kojega su vatrogasci izvukli Tigera Woodsa, Los Angeles (23. veljače)
Automobil iz kojega su vatrogasci izvukli Tigera Woodsa, Los Angeles (23. veljače)

Vijest o nesreći potresla je svijet sporta.

"Molim se za mog brata Tigera Woodsa jer svi nestrpljivo očekujemo još vijesti", rekla je bivša bejzbolska zvijezda Alex Rodriguez na Twitteru.

"Muka mi je u trbuhu", rekao je Woodsov kolega Justin Thomas tijekom konferencije za novinare na kojoj je Woodsa nazvao jednim od svojih najbližih prijatelja. "Nadam se da je dobro."

Bivša Woodsova djevojka, olimpijska skijašica Lindsey Vonn, kratko je napisala na Twitteru: "Molim se za TW".

PGA Tour izdao je izjavu povjerenika Jaya Monahana. "Danas smo upoznati s prometnom nesrećom Tigera Woodsa", navodi se. "Čekamo daljnje informacije kada izađe iz operacije. U ime PGA TOUR-a i naših igrača, molimo se za Tigera i imat će našu punu podršku dok se oporavlja."

I bivši američki predsjednik Donald Trump u objavi na Twitteru pozvao je da se Woodsa uskoro oporavi, dodajući: "Ti si pravi prvak!".

XS
SM
MD
LG