Dostupni linkovi

Egzit: Life Stream od 3. do 6. septembra uživo preko Fejsbuk stranice


Petrovaradinska tvrđava kod Novog Sada
Petrovaradinska tvrđava kod Novog Sada

EXIT festival će od 3. do 6. septembra organizovati ovogodišnji "Life Stream" program Od 3. do 6. septembra na mts Dance Areni, koja će biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije.

Program će biti prenošen uživo preko Fejsbuk stranice EXIT festivala a organizatori najavljuju "udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih muzičkih zvezda".

„Uživo za DJ pultom biće tehno kraljica Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtuelno, putem specijalnog ekrana, kralj elektronske muzike, čuveni Carl Cox, Gremi dobitnik i višestruki osvajač titule za najboljeg svetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ zvezda današnjice Nina Kraviz“, saopštio je Egzit.

Kako je navedeno na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Marcel Dettmann, DJ Tennis, Satori live, Ofenbach, Burak Yeter, Mahmut Orhan i Ece Ekren. Od regionalnih učesnika najavljeni su Marko Nastić, Lag, Ilija Djokovic, Coeus, Space Motion i After Affair u specijalnom back 2 back setu sa Kristijanom Molnarom.

Program „Life stream“ organizuje se u partnerstvu sa Svetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija kako bi se pomoglo ljudi širom planete koji su zbog pandemije COVID-19 došli na rub ekstremne gladi.

XS
SM
MD
LG