Dostupni linkovi

Tužilaštvo: Policija proverava navode o Čedomiru Jovanoviću


Čedomir Jovanović

Treće javno tužilaštvo u Beogradu još čeka nalaz policije koja proverava sve okolnosti o navodima da je lider opozicione Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović napao vlasnika Centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar na Novom Beogradu, o čemu su izvestili mediji pozivajući se na izjavu advokata "Fizio centra", prenela je agencija Beta.

Kako je toj agenciji rečeno u tužilaštvu, "izdat je nalog za proveru svih okolnosti" i krivični postupak još nije započeo. "Odluka o daljem postupanju biće doneta kada policija obavi sve provere", navelo je tužilaštvo.

„Kada se pribavi medicinska dokumentacija i ispitaju sve okolnosti tog slučaja videće se da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka“, rekli su Beti u tužilaštvu.

Prema navodima iz tužilaštva, proverava se i da li je Jovanović, nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od COVID-19, prekršio obavezu da bude u karantinu, odnosno da li mu je karantin naložen.

Lider LDP-a je, prema naovdima medija, u subotu oko 17 časova udarao reketom za tenis D.I, a motiv navodnog napada nije poznat.

Pravni zastupnik Klinike za fizikalnu terapiju Fizio centar Dejan Dubajić izjavio je ranije za portal Nova da je njegov klijent „zadobio teške povrede po glavi i rukama“.

Čedomir Jovanović se do ovog trenutka nije oglašavao o ovom događaju.

XS
SM
MD
LG