Dostupni linkovi

Andrija Mandić podnosi ostavku na mjesto poslanika


Jedan od lidera opozicionog Demokratskog Fronta Andrija Mandić saopštio je u ponedjeljak da podnosi ostavku na mjesto poslanika u crnogorskom Parlamentu.

Mandić je 12. juna operisan na Vojno medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu. Zbog aktuelne situacije sa korona virusom u Crnoj Gori su na snazi mjere da svako lice koje dolazi iz država sa više od 25 zaraženih na 100 000 stanovnika mora 14 dana provesti u karantinu. Srbija se nalazi na toj listi država.

Mandić je najavio da će se po povratku u Crnu Goru baviti političkim “radom na terenu” u susret predstojećim parlamentarnim izborima, koji treba da se održe najkasnije jesenas.

“Na žalost neću biti u mogučnosti da budem prisutan i učestvujem kada se ovih dana u Skupštini Crne Gore bude raspravljalo o izboru Vrhovnog državnog tužioca i o još nekim vžnim temama, koje iziskuju da klub poslanika DF bude kompletan”, saopštio je Mandić.

“Zato ću podnijeti ostavku na mjesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namjerom da omogućim da na moje mjesto što prije dođe sljedeći poslanik sa naše liste Radoš Zečević, predsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Podgorici.

XS
SM
MD
LG