Dostupni linkovi

MUP: Policija traga za počiniocem incidenta na utakmici u Nišu


Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije traga za počiniocem incidenta na sinoćnjoj utakmici finala košarkaškog Kupa Srbije u kom je povređena maloletna osoba na tribini niške hale Čair, rečeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu da rade na rasvetljavanju tog događaja i da je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Kako su javili mediji u izveštajima sa te utakmice, osmogodišnje dete zadobilo je povrede kada ga je neko sa tribine staklenom flašom pogodio u glavu, a u pomoć su pritekli dežurni lekari hitne pomoći koji su mu na licu mesta sanirali povrede.

Pre tri godine, takođe na finalu košarkaškog Kupa Srbije u Nišu, teško je povređen tadašnji član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije Miodrag Radović koji je signalnom bakljom pogođen u oko.

Košarkaški klub Partizan u finalu u Nišu 16. februara osvojio je 16 kup Srbije u istoriji, treći u nizu, pobedom nad Crvenom Zvezdom 85:84.

Do pobede u dramatičnom finišu utakmice beogradski klub predvodili su Markus Pejdž sa 21 poenom i Ognjen Jaramaz sa 19. Trener Partizana Andea Trinkijeri posle meča je izjavio: “Nikada ne potcenjujte srce šampiona. Moji igrači nisu hteli da idu kući bez trofeja. Ovo, kao trener, nisam mogao da nacrtam”, rekao je Trinkijeri.

XS
SM
MD
LG