Dostupni linkovi

Sedmoro uhapšenih u akciji 'Kavez' brani se sa slobode


Ilustrativna fotografija
Ilustrativna fotografija

Sedam uhapšenih u policijskoj akciji koju je proveo MUP Republike Srpske, u nedjelju, će se braniti sa slobode, potvrđeno je u ponedjeljak iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Izvještaj je dostavljen protiv 12 osumnjičenih, a pet je danas na ispitivanju u tom tužilaštvu. Radi se o Savi Čoliću, Draganu Narančiću, Lori Glušac, Radanu Stankoviću i Vinku Đuriću, koji se terete da su počinili krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga”, navodi se u saopštenju za javnost Okružnog javnog tužilaštva.

U optužnici se navodi da su osumnjičeni, od augusta 2019. do februara 2020. godine, posredovali u prodaji, te neovlašteno stavljali u promet heroin, marihuanu, spid i druge narkotike korisnicima na području Grada Banja Luka.

Nakon ispitivanja osumnjičenih, tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, navedeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Uhapšeni su u okviru višemjesečne zajedničke akcije "Kavez" Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, te policijskih uprava Banja Luka, Zvornik, Doboj i Bijeljina.

XS
SM
MD
LG