Dostupni linkovi

Knin: Pet povređenih u napadu na kafić u vreme utakmice s C. Zvezdom


Hrvatska policija, ilustrativna fotografija
Hrvatska policija, ilustrativna fotografija

Goste kafića koji su, kako javlja Jutarnji list, gledali TV prenos utakmice Jang bojs - Crvena Zvezda u mestu Uzdolje blizu Knina, napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima su žena i dete, potvrdila je Policijska uprava šibensko - kninska.

Kako je preneo Jutarnji, sinoć se u Uzdolju, selu u opštini Biskupija pokraj Knina u kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa dogodio incident, a prema navodima portala Feral news, pet povređenih je prevezeno u bolnicu u Kninu.

Među njima su i vlasnik kafića koji je dobio udarac flašom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dete. Sličan incident, prema saopštenju policije, se dogodio i u Đevrskama, u opštini Kistanje, gde je u kafiću u kojem se gledala utakmica došlo do provokacija, kako mediji pišu, uglavnom na nacionalnoj osnovi.

Šibenska policija je navela u saopštenju da je "u mestu Uzdolje, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta, a tom prilikom pet osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik".

"Nakon toga oko 22.50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.Tokom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje", navela je policija.

XS
SM
MD
LG