Dostupni linkovi

Vučić: Dodjite u što većem broju na miting u Beogradu


Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas iz Zrenjanina građane da u što većem broju 19. aprila dođu na miting u Beograd i tako pokažu koliko je Srbija snažna, demokratska, moderna i pristojna zemlja, prenosi Beta.

"Da im pokažemo da ćemo čuvati našu Srbiju od siledžija i nasilnika, da ćemo olovkom da rešavamo našu budućnost, a ne testerama i vešalima", rekao je Vučić.

On je zahvalio građanima na "svim pobedama na izborima" i poručio da slede izbori na kojima će "najubedljivije" da pobedi.

Vučić je kazao da je predstavnicima opozicije pokazao kada su ga "opkolili" u zgradi predsedništva u Beogradu, da nema nameru da beži jer je izabran voljom naroda.

"Možete vlast, ali na izborima, ali pošto vi nemožete da pobedite na izborima onda ste za silu, a na silu ništa ne može", poručio je Vučić predstavnicima opozicije koje je u svom obraćanju više puta nazivao "siledžijama, lopovima i lažovima".

On je optužio predstavnike opozicije za amtosferu nasilja u društvu.

"Kada čovek padne u sred grada na običan kamen kažu da je kriv Vučić zbog atmosfere u društvu; ne lažovi i nasilnici - vi ste odgovorni za ovu atmosferu", ocenio je Vučić.

Političkom rukovodstvu u Prištini poručio je da će Srbija znati da sačuva mir i građane.

"Imaćemo više snage nego ikada da svoj narod zaštitimo ako u tu situaciju dodjemo", kazao je Vučić.

Kazao je i da je trenutno 300 miliona evra suficit budžeta i da to znači da će penzioneri ove godine imati "dobro povećanje" penzija i zaposleni u javnom sektru veće plate.

Najavio je i da će za oko 100 dana biti gotvi svi neophodni papiri posle ćega će početi izgradnja autoputa od Beograda do Zrenjanina.

XS
SM
MD
LG