Dostupni linkovi

Sejdinović podneo ostavku na mesto predsednika NDNV


Vreme za nove generacije: Nedim Sejdinović
Vreme za nove generacije: Nedim Sejdinović

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedim Sejdinović saopštio je da je podneo ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, ali će profesionalnu karijeru nastaviti u tom udruženju.

Sejdinović je u pisanoj izjavi naveo da će NDNV uskoro održati skupštinu na kojoj će biti usvojen novi statut i izabrani novi organi upravljanja, a u toku je i rad na izradi strateškog plana, koji će dugoročno odrediti ciljeve i metode budućeg delovanja udruženja.

"Kao što sam rekao pre nekoliko meseci na proslavi 29. rođendana NDNV, došlo je vreme da nove generacije novinara i saradnika preuzmu upravljanje udruženjem, a da mi, nešto iskusniji, budemo sa njima i uz njih", naveo je Sejdinović.

On je istakao da je ponosan što je doprineo stasavanju sjajne ekipe mladih novinara, članova i saradnika NDNV, koji će znati da se nose sa brojnim izazovima.

"Želim da vas uverim da moja ostavka nema veze sa najnovijim talasom pretnji i uvreda kojima sam ovih dana izložen, kao i da sam siguran da ću i u budućnosti biti meta mržnje i verbalnog nasilja, jer je to sastavni deo posla kojim se bavimo u ovim nesrećnim vremenima", poručio je Sejdinović.

XS
SM
MD
LG