Dostupni linkovi

Davor Dragičević: Vlast u RS-u sprema mi zatvor i likvidaciju


Davor Dragičević
Davor Dragičević

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, koji se nalazi u bjekstvu s obzirom na to da je za njim Ministarstvo Republike Srpske (MUP RS-a) raspisao potjernicu, oglasio se danas na Facebooku putem grupe "Pravda za Davida".

"Iza saopštenja Burle (Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, bivši predsjednik bh. entiteta Republika Srpska) i Čvoke (Dragan Lukač, direktor MUP-a RS-a) jasno je da je u toku ko zna koja po redu likvidacija Davida Dragičevića! Samom današnjom sjednicom VSTS-a (Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH danas je na sjednici razmatralo informacije o sastanku koji je predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija održao u Banjaluci 28. decembra 2018. sa glavnim tužiocem Republičkog tužilaštva RS-a i glavnim tužiocem Okružnog javnog tužitelja Banjaluka, a vezano za slučaj Dragičević), to se potvrđuje. Dijete ste mi ubili", poručio je Dragičević.

On je kazao da mu vlast u RS-u sprema zatvor i likvidaciju.

"Mir i dostojanstvo meni više nemaju ni svrhu, ni značenje u životu. Ja ću svojim putem, za mog Đakca do kraja. Istina - 'vrh MUP-a' stoji iza brutalnog ubistva Davida Dragičevića, tužioci Vrećo, Lepir, Bajić, Mitrović. Burle i Čvoka nose meni direktnu odgovornost", napisao je Dragičević.

Dragičević, koji se nalazi na nepoznatoj lokaciji, kazao je da ga jedino mogu ubiti i ništa više.

"Ja idem do kraja. Od ovih institucija moje dijete i ja nikad pravdu nećemo dobiti, ali dobit ću je ja, za tebe sine moj, za tebe dušo moja, ja idem do kraja."

Pročitajte: Nova hapšenja članova grupe 'Pravda za Davida' na Trgu Krajine

XS
SM
MD
LG