Dostupni linkovi

Raspisana potjernica za Davorom Dragičevićem


Davor Dragičević
Davor Dragičević

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka raspisali su potjernicu za pet lica, među kojima je Davor Dragičević, potvrđeno je za BHRT iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Kako je saopšteno, osim za Dragičevićem, potjernica je raspisana za još četiri osobe, čiji su inicijali S.M., A.G., S.B., i NJ.T.

U skladu sa Uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, potjernica za navedenim licima je podignuta zbog sumnje da su počinili krivična djela i prekršaje, saopšteno je iz MUP-a RS.

U saopštenju su dodali da će policijski službenici preduzeti sve mjere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

I televizija RTRS je javila da policija traga za Davorom Dragičevićem i još četiri lica, s tim što su potjernicu nazvali "raspis o traganju."

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, pokrenuli su danas, u skladu sa Uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, raspis o traganju za licima D.D, S.M, A.G, S.B, i Nj.T, svi iz Banjaluke, zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima i prekršajima", navodi RTRS blizak vlastima RS.

Članovi Grupe “Pravda za Davida” Ozren Perduv, Marko Mikić, te Dušanka Srdanović, koje je policija sinoć privela, pušteni su iz pritvora nakon 12 sati.

Kako su rekli, u Policijskoj upravi Banjaluka policija je bila uglavnom korektna, a na teret im se stavlja što su uzvikivali “Pravda za Davida” i “Ubice”, nakon što je isteklo vrijeme u kojem je odobren protest, odnosno nakon 20 sati.

Navedene osobe ne znaju gdje je Davor, niti žele govoriti o daljim potezima Grupe, prenosi BHRT.

Održan protest 'Pravda za Davida', nekoliko uhapšenih

XS
SM
MD
LG