Dostupni linkovi

Trump: Robert de Niro je osoba vrlo niske inteligencije


Robert De Niro na dodjeli nagrada Tony

Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump (Tramp) rekao je za američkog glumca Roberta De Nira da je osoba sa vrlo niskim koeficijentom inteligencije.

Trump je na Twitteru reagovao na psovke koje mu je De Niro uputio u nedjelju uveče na ceremoniji dodjele pozorišnih nagrada Tony. De Niro se izvinio Kanađanima zbog "idiotskog ponašanja predsjednika".

De Niro je u Torontu rekao da su Trumpove izjave o Kanadi "sramotne" i izvinio se kanadskom premijeru Justinu Trudeauu (Džastin Trudo) i drugim učesnicima samita G7 – Grupe sedam industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta.

Trump je poslije samita G7 u subotu nazvao Trudeaua "nepoštenim" i "slabim", dok su ga savjetnici predsjednika SAD-a optužili za zabijanje noža u leđa.

Američki predsjednik je u povratku iz Singapura sa samita s vođom Sjeverne Koreje Kim Jong Unom (Kim Džong Un) na Twitteru objavio da je De Niro "osoba sa vrlo niskim IQ".

Trump je napisao da je De Niro koji je nagrađen Oscarom za svoju ulogu u filmu o bokseru "Razjareni bik" iz 1980. godine, "u filmovima dobio mnogo udaraca u glavu od strane pravih boksera".

Predsjednik Sjedinjenih Država je još dodao da vjeruje da je De Niro "ošamućen" od udaraca i napisao mu "probudi se Panči udareni)".

XS
SM
MD
LG