Dostupni linkovi

Bez povređenih u požaru u kom je izgoreo autobus FK Crvena zvezda


Vatrogasci su kasno sinoć na beogradskom trgu Autokomanda ugasili požar u otvorenom autobusu koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" na proslavu titule šampiona Srbije.

Portparol Crvene zvezde obavestio je medije da, kako se izrazio, "nema razloga za brigu" i da nema povređenih. Prethodno su izveštači nekoliko beogradskih medija javili su da su vatrogasci brzo stigli u tri vozila i posle više od sat vremena ugasili vatru. Takođe, izvestili su da su uviđaj izvršili inspektori beogradske policije, kao i forenzička služba.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača tokom puta su i jedni i drugi, sve vreme palili baklje.

Prema članu 23 Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim terenima zatvorskom kaznom od trideset do šezdeset dana i novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara kažnjava se fizičko lice koje pali navijačke rekvizite ili druge predmete.

XS
SM
MD
LG