Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Beograd izbori: Proglašena Đilasova izborna lista


Dragan Đilas, kandidat za gradonačelnika Beograda

Gradska izborna komisija (GIK) jednoglasno je danas proglasila izbornu listu pod nazivom "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!", koja će na predstojećim izborima za odbornike Skupštine Beograda biti pod brojem 11.

Kako se navodi u saopštenju, takođe je usvojeno i rešenje o ispunjenju uslova za odrđivanje predstavnika sa te liste u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

GIK je ranije proglasio izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija", "Da oslobodimo Beograd - Demokrаtskа strаnkа, Socijаldemokrаtskа strаnkа, Novа strаnkа i Zelenа ekološkа pаrtijа - Zeleni".

Na izborima će učestvovati i liste "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik"i "Marko Bastać - Šta radite bre", lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", zatim liste "Dr Miloš Jovanović - Demokratska stranka Srbije (DSS)", "Zelena stranka Srbije" i "Beograd ima snage - Zavetnici".

Lokalni izbori u Beogradu održaće se u martu.

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG