Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Incident u Skupštini Srbije


Boško Obradović je udario mišem za laptop Aleksandra Martinovića

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović udario je danas mišem od laptop računara predsednika Odbora za administrativna pitanja i funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Martinovića.

Obradović je tako reagovao pošto mu je Martinović oduzeo reč nakon što je pokazao plakat na kojem je pisalo "Majo - pokrala si Novi Sad".

Na sednici Odbora pre toga se raspravljalo o opomenama i novčanim kaznama koje su poslanici opozicije, a medju njima i Obradović, dobili na sednici parlamenta.

Incident između poslanika Dveri i SNS
molimo pričekajte

No media source currently available

0:00 0:01:09 0:00

Sednica je i pored incidenta nastavljena, novčane kazne su izrečene, a rasprava poslanika Dveri i SNS se posle sednice produžila u skupštinskom hodniku, gde je na momente pretilo da će nastati fizički obračun.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je danas osudila napad lidera i poslanika Pokreta Dveri Boška Obradovića na predsednika skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja Aleksandra Martinovića

Ona je u saopštenju navela da je to "još jedan u nizu nasilničkih ispada Obradovića u Narodnoj skupštini" čime je Obradović "još jednom pokazao građanima Srbije da je nasilje jedina politika za koju on zna i koju promoviše".

"Danas je jasno svim građanima Srbije da je jedini cilj i smisao političke borbe Obradovića izazivanje incidenata i obesmišljavanje rada Narodne skupštine", ocijenila je Gojković.

XS
SM
MD
LG