Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Kiša jedini spas za Hercegovinu

Na brojnim lokacijama širom Hercegovine bukte požari. Među novim je požar na potezu Drežnica – Batačke lazina na nepristupačnom terenu, koju gasi helikopter Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Gori u Dretelju, na Javoriku, Viništu, Gacku, Berkovićima, Nevesinju, te Bileći. Situacija je pod kontrolom na Trebinjskim brdima. U fotogaleriji dopisnika RSE pogledajte situacije sa požarima na lokalitetu Livna, Konjica, Čapljine i Trebinja. Vatrogasci ponovo upozoravaju na problem manjka ljudstva, te zastarjele i nedovoljne opreme za sprečavanje širenja požara.

Učitajte više sadržaja...

16x9 Image

Željka Mihaljević

Diplomirala 1979. godine na Fakultetu političkih nauka, Odsjek politologija. Jedan od osnivača radiostanice Studio N u Livnu koja je dio mreže Radio 27. Sarađuje sa RSE od 1998. godine.

16x9 Image

Mirsada Ćosić

(Konjic, 1970) Diplomirala na Fakultetu političkih nauka, Odsjek za žurnalistiku. Za Radio Slobodna Evropa počela raditi 2000. godine. Nakon nekoliko mjeseci angažovana i za TV Liberty. U radijskom iskustvu najveći značaj ima upravo saradnja sa RSE.

16x9 Image

Mirsad Behram

U novinarstvu je od 1994. godine. Diplomirao je žurnalistiku na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Dopisnik je Radija Slobodna Evropa iz Mostara od 2012. godine.

XS
SM
MD
LG