Dostupni linkovi

Vanredna vijest

Saslušan član inicijative Ne da(vi)mo Beograd u policiji


Protest inicijative u ponedeljak ispred zgrade Gradske uprave Beograda

U policijskoj stanici u centru Beograda saslušan je član inicijative "Ne da(vi)mo Beograd", zbog dešavanja na jučerašnjem protestu ispred Gradske uprave, rekao je danas Beti predstavnik Inicijative Dobrica Veselinović.

Veselinović je kazao da je jedan član Inicijative poziv dobio sinoć i da je u njemu pisalo da mora da se ujutru pojavi u stanici policije na saslušanju.

"Vrlo je interesantno da su vrlo ekspeditivni u ovom slučaju", rekao je Veselinović.

U ponedeljak je održan protest inicijative Ne da(vi)mo Beograd ispred Gradske uprave, na kome su pokušali da uruče odštampane "otkaze" gradonačelniku Siniši Malom i predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.

Predstavnici Inicijative dočekali su Sinišu Malog ispred Skupštine grada povicima "Lopovi, lopovi!", a Siniša Mali je novinarima rekao da je bio napdanut i da je jedan policajac povredjen.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da će biti podnete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave tužilaštvu zbog napada na gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odbornika Skupštine grada Beograda i pripadnika policije.

Predstavnici Inicijative su negirali da je bilo ko bio napadnut.

XS
SM
MD
LG