Dostupni linkovi

MUP radi na rasvetljavanju napada na aktiviste DS-a


Ilustrativna fotografija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju napada na aktiviste Demokratske stranke, koji se dogodio jutros na Zvezdari, saopšto je MUP.

Policija neće tolerisati napad na pripadnike bilo koje političke partije i zato pozivamo sve građane da se uzdrže od bilo kakvog vida nasilja, navodi se u saopštenju.

Funkcioneri Demokratske stranke napadnuti su danas na Zvezdari, saopštila je ta stranka. U saopštenju se navodi da je grupa nasilnika fizički nasrnula na Natašu Vučković, Dragana Šutanovca, Balšu Božovića i aktiviste DS koji su razgovarali sa građanima na Zvezdari.

Jedan aktivista Demokratske stranke povredjen je kada je grupa ljudi napala članove te partije koji su razgovarali sa građanima na opštini Zvezdara, saopštila je ta stranka.

Prema rečima funkcionera DS Balše Božovića grupa, za koju je rekao da je bila organizovana, izašla je sa pijace i nasrnula na njega, Natašu Vučković, Dragana Šutnovca i aktiviste DS-a. On je kazao da je jedan od napadača razbio flašu, a drugi ga bodrio da ih tom slomljenom flašom napadne, dok je jedan od napadača bacio flašu u grupu okupljenih ljudi.

"Ukoliko se ovo danas desilo narodnim poslanicima Skupštine Srbije, onda gradjani mogu da pretpostave šta može da se dogodi i njima” poručio je Božović.

XS
SM
MD
LG