Dostupni linkovi

U sudaru autobusa u Beogradu povrijeđeno 9 ljudi jedna osoba teže


Na autobuskoj okretnici na Zelenom vencu u Beogardu jutros su se sudarila dva autobusa, a u toj nesreći povrijeđeno je devet ljudi, od kojih jedna teže, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da je ta služba primila poziv nešto prije pola osam i da je do nesreće došlo kada su se dva autobusa sudarila kod stanice linije 72.

Tom prilikom je, kako je dodala, povrijeđeno devet ljudi, od kojih jedna osoba teže.

U pitanju je, objasnila je Macura, politrauma.

Macura je dodala da su ljekarske ekipe još uvjek na terenu, da prevoze povrijeđene, tako da broj povrijeđenih još uvek nije zvaničan.

Macura je ranije rekla da je, prema nezvaničnim informacijama, vozač zarobljen u jednom autobusu, a da još neko leži ispod autobusa.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor Urgentnog centra Marko Ercegovac obišli su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Zelenom vencu.

"Dobro je da nema životno ugroženih i nema nikoga ko je ozbiljnije bio povrijeđen. Takve stvari se dešavaju, dao sam nalog GSP-u da se odmah sprovede istraga i da se vidi koji su uzroci nesreće. Važno jeda su svi povrijeđeni i osigurani kod GSP-a i biće na taj način obeštećeni", kazao je Mali.

XS
SM
MD
LG