Dostupni linkovi

Borenović novi predsjednik PDP-a


Branislav Borenović izabran je danas za novog predsjednika PDP-a, na sedmom saboru stranke. Dosadašnji lider, Mladen Ivanić, koji je 16 godina bio na čelu PDP-a proglašen je počasnim predsjednikom stranke.

"Ciljevi stranke pod vodstvom Borenovića biće ekonomski oporavak, borba protiv korupcije i kriminala, te zpovećanje nataliteta u RepubliciSrpskoj", rekao je Borenović nakon izbornog Sabora PDP-a

"Među zadacima su borba protiv terorizma i ekstremizma. Učinićemo sve da imamo savršenu organizaciju, da svaki član PDP-a može dati korisnu sugestiju kako bismo napravili vrlo bitna rješenja za budućnost Republike Srpske", rekao je Borenović novinarima u Banjaluci.

Bivši predsjednik PDP-a Mladen Ivanić rekao je da je izabrao pravi trenutak da vođenje partije prepusti jednoj novoj generaciji.

"Pokazalo se da je to partija izdržala bez turbulencija, da je dobila novu energiju, a mi dugogodišnji članovi ćemo i dalje biti PDP-ovi i svojim znanjem pomoći novim liderima da usmjere partiju", poručio je Ivanić.

XS
SM
MD
LG