Dostupni linkovi

DS: Postoje dokazi da je policija ulazila u naše prostorije


Portparolka Demokratska stranka (DS) Aleksandra Jerkov ponovila je u nedelju posle podne da je policija ulazila u prostoje beogradskog odbora te opozicione stranke i istakla da postoje snimci i svedoci koji to dokazuju.

"U zgradi u kojoj se nalaze prostorije gradskog odbora postoje bezbednosne kamere, kao i upisi kod portira kao dokaz da su policajci ulazili u zgradu i odlazili u prostorije Gradskog odbora DS, a za to postoje i tri svedoka", rekla je ona u pisanoj izjavi koja je dostavljena medijima.

Jerkov je to rekla nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saopštenju negirala tvrdnje portparolke DS-a da je policija danas pre podne ušla u prostorije beogradskog odbora Demokratske stranke uoči održavanja protesta koji ta stranka organizuje sa Novom strankom povodom polaganja kamena-temeljca za stambene zgrade u okviru projekta "Beograd na vodi".

Demokratska stanka, kako je istakla Jerkov, zahteva odgovornost policajaca koji su danas pre podne dolazili u prostorije Gradskog odbora DS Beograd, "kao i od njima nadređenih lica koja su im takvo ponašanje naložila i time bacila policiju pod noge (vladajuće) Srpske napredne stranke".

XS
SM
MD
LG