Dostupni linkovi

Crnadak na regionalnoj konferenciji u Budvi


Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak učestvovat će na regionalnoj konferenciji „Saradnja države i civilnog društva u procesu EU integracije“ koja će danas biti održana u Budvi.

Predviđeno je da ministar Crnadak govori u uvodnom dijelu konferencije o temi „Gdje smo u procesu EU integracije - saradnja države i civilnog društva i regionalna saradnja”.

Na marginama konferencije ministar Crnadak će se sastati sa ministricom bez portfelja zaduženom za evropske integracije u Vladi Republike Srbije Jadrankom Joksimović.

Regionalna konferencija je završni događaj u okviru projekta „Regionalna konvencija o evropskoj integraciji”, koji realizira Evropski pokret u Crnoj Gori u saradnji sa Evropskim pokretom u Srbiji, Evropskim pokretom u Albaniji i Istraživačkim centrom za vanjsku politiku Slovačke, uz finansijsku podršku Njemačkog pakta za stabilnost i Međunarodnog višegradskog fonda.

Projekt ima za cilj jačanje pozicije civilnog društva u procesu evropskih integracija, kao i poboljšanje saradnje sa javnim sektorom u zemljama zapadnog Balkana.

XS
SM
MD
LG