Dostupni linkovi

Srbija: I dalje traje potraga za nestalim dečakom


MUP Srbije i dalje traga za dvanaestogodišnjim dečakom Stefanom Ilićem, koji je nestao u subotu u Banatskoj Subotici. MUP je pozvao građane koji imaju bilo kakve informacije o dečaku ili ga prepoznaju na fotografiji koju su objavili da pozovu pančevačku policiju na broj telefona 013-325-202 ili najbližu policijsku stanicu.

Policijske patrole raspoređene su na svim prilaznim putevima ka i od Bele Crkve, kao i na graničnim prelazima sa susednom Rumunijom.

Stefan Ilić poslednji put je viđen u subotu, oko podneva u Banatskoj Subotici, nedaleko od svoje kuće. MUP navodi da je na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke". Visine je 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju. Prema navodima očevidaca koje prenose beogradski mediji, trojica muškaraca su dečaka ubacili u automobil marke "Fijat" zatamnjenih stakala i odvezli se u nepoznatom pravcu. List Blic nezvanično prenosi da je policija u Margiti, selu udaljenom desetak kilometara od Vršca, privela trojicu muškaraca zbog sumnje da imaju veze sa nestankom dečaka.

Preporučujemo

XS
SM
MD
LG