Dostupni linkovi

Vučić: Ne dam Gašića i Lončara


Premijer i predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da stoji uz ministra odbrane Bratislava Gašića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

"Vidim hajku protiv ga Gašića i Lončara, koji su htjeli da spasu jedno dijete. Ja preuzimam odgovornost. Da su me pitali, a nisu, ja bih rekao - spasite dijete. Gašića i Lončara neću da dam", rekao je Vučić nakon sjednice predsjedništva SNS.

Kako je Vučić rekao, za rekonstrukciju vlade postoje četiri scenarija, konkretni zaključak o tom pitanju nije donijet i nastaviće se razgovori u okviru stranke.

Odgovarajući na pitanje da li se danas na sjednici Predsjedništva SNS razgovaralo o mogućoj rekonstrukciji vlade, Vučić je rekao da ona svakako neće biti kozmetička, a da postoje četiri mogućnosti.

"Jedna je da dođe do promjene koalicionih snaga, druga da dođe do značajnih promena u SNS, treća podrazumijeva promjenu na čelu vlade, a četvrta da ne bude nikakvih promjena do decembra, da sačekamo pokrajinske i lokalne izbore", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Upitan koja je prema njegovom misljenju najbolja opcija, rekao je "Ne bih o tome, ali mislim da će moja opcija biti podržana. Mislim da još imam podršku većine u stranci".

XS
SM
MD
LG