Dostupni linkovi

Beko: Ne znam ko je pucao na mene


Milan Beko izjavio da je netačno da zna ko je pucao na njega, i da tu informaciju prikriva od istražnih organa

Biznismen Milan Beko, koji je 14. novembra teško ranjen u sačekuši ispred svoje kuće, kaže da u potpunosti sarađuje s policijom u rasvetljavanju ovog zločina i da je efikasna i brza istraga prevashodno u njegovom najboljem interesu.

"Apsolutno nemam šta da krijem, u potpunosti sarađujem s policijom na rasvetljavanju ovog zločina i uzdam se u rad policije, te verujem da će napadač biti pronađen i izveden pred lice pravde", naveo je Beko, a prenosi B92.

Prema njegovim rečima, izuzetno mu vređaju čast i ugled tekstovi u medijima u kojima se tvrdi da on odbija saradnju sa policijom i da inspektorima neće da kaže sve što zna o pokušaju ubistva.

"Netačno je da znam ko je pucao na mene ali da tu informaciju prikrivam od istražnih organa", istakao je Beko u pisanom odgovoru.

On je dodao da je netačno i da je menjao iskaz pred inspektorima koji rade na slučaju rasvetljavanja učinjenog krivičnog dela, da je netačno da je u bilo kom delu menjao svoj iskaz, kao i da je netačno da je odbio da odgovori na bilo koje pitanje koje mu je postavljeno.

"Netačno je da sam na bilo koji način odbio saradnju s policijom", naveo je biznismen.

Beko napominje i da nije ovlašćen da otkriva bilo kakve detalje o radnjama preduzetim u krivičnom postupku koji je u toku, niti da ga na bilo koji način komentariše kako ne bi ugrozio tok istrage.

XS
SM
MD
LG